KATEŘINA COLOVÁ a OSKAR ZABÁK celkem 8x přeborníky Středočeského kraje!!!

03.06.2018 23:17

Celkem 27 medailových umístění a 59 osobních rekordů si přivezli naši plavci z Krajských přeborů v Mladé Boleslavi. 

Nejúspěšnějšími závodníky a zároveň přeborníky Středočeského kraje se stali Oskar Zabák. který si vyplaval 5 titulů přeborníka a jednou skončil na 3 místě a Kačka Colová, která své tři zlaté medaile doplnila jedním druhým a dvěmi třetími místy. 

Asi největším "smolařem" byl tento víkend Štěpán Vích, který ze 6 startů skončil 5x na druhém místě a jednou čtvrtý. 

S dalšími skvělými výkony se představil Matouš Hájek, na tratích 100Z, 200Z a 200P si vyplaval shodně třetí místo. Linda Budková byla druhá na 50Z a třetí na 200PZ. Forma se snad pomalu vrací i Gábině Krejčíkové, která si odvezla stříbro z disciplíny 100M, chtělo by to ale přidat ještě nějaké osobáčky :-). Poslední bronzové medaile přidali Martin Čech na trati 800VZ a Kačka Hradská v disciplíně 200VZ.

Štafety 4x50VZmix ve složení Vích, Krejčíková Betková,Hájek a 4x50VZ žáci ve složení Vích, Zabák, Čech, Hájek si také odvezli domů bronzové medaile. Škoda dvou diskvalifikovaných štafet za předčasný start, které měly také naději na slušné úmístění. Snad si takovými zásadními chybami nezavřeme dveře i u štafet na přeborech ČR.

Poděkování ale paří všem zúčastněným plavcům za jejich výkony a parádní kamarádskou atmosféru. Rodičům za dopravu na bazén a trenétovi Petrovi za zajištění celého víkendu na bazénu.

Těšíme se na poslední červnový víkend, kdy budeme moct porovnat svoje výkony s plavci z celé české republiky.

 

Výsledky plavců SKP

Celkové výsledky